Svet vilinskih vrtov

VRT KOT IZ PRAVLJICE - s kvalitetnim načrtovanjem okolice.

Ideje za vrt, svetovanje, načrtovanje vrtov, preureditev okolice, ureditev vrta, načrt zasaditve, posebni motivi, lep in unikaten vrt... besede, s katerimi se začne razmišljanje o vrtu in preko katerih bo okolica hiše postala uporaben del vašega življenja.

Ustvarjanje nečesa novega se vedno začne z idejo - inovativno idejo. Zagotovo že imate zamisel o tem, v kakšnem vrtu bi najbolj uživali. In predno primate lopato v roke, se je za tako zahtevno delo, kot je preureditev vrta, potrebno posvetovati s strokovnjakom, ki se z materiali, rastlinami, dodatki v vrtu in samim potekom dela, ukvarja že vrsto let. Pomagal vam bo od zamisli do primerne izvedbe!

Krajinski arhitekti podjetja Vilinski vrt vam bomo pri tem z veseljem pomagali in poskrbeli za modro načrtovanje ureditve okolice in po želji tudi za kakovostno izvedbo prenove vašega vrta ali ureditve okolice.

Tako bo okolica vašega doma oživela kot prostor iz vaših najlepših sanj - kraj za umirjen počitek, mesto za otroško igro ali pa za razposajene vrtne zabave, kjer vrt krasijo rastline z lepimi barvami listov in cvetov skozi vse letne čase.

INDIVIDUALNO SVETOVANJE

Posvet po e-pošti

BREZPLAČNO


Brezplačno svetovanje mogoče ob predhodno izpoljenem vprašalniku, poslani mapni kopiji in fotografijami obstoječega stanja.

 

Posvet v naši pisarni

50 € + DDVPosvet se izvede po predhodnem plačilu.

 

Svetovanje na objektu

100 € + kilometrina + DDV


Kilometrina se obračuna 0,38 €/km, ogled se izvede po predhodnem plačilu.

 

3D načrtovanje / aktualno v ponudbi

Nudimo izris idejne zasnove v 3D tehniki.

 

 

Arhitekturne vizualizacije (renderji) so 3D izris objekta ali okolice, ki pomagajo predstaviti neko idejno rešitev. Prednost vizualizacij je ta, da lahko realistično prikažemo načrtovane objekte, izbrane materiale, razsvetljavo, rastline in kako bodo ti izgledali v vrtu ali hiši.

V času nove tehnologije in znanj tehnika 3D vizualizacije omogoča, da se naročnik seznani s podobo nove hiše, vrta,... s pomočjo računalniškega 3D izrisa (3D render). Še predno je objekt zgrajen, vrt urejen, se karseda dobro seznanimo s podobo okolice novega doma, pogleda na hišo, ... in se tako izognemo morebitnim neprijetnim presenečenjem, ko nam narejeno ne bi bilo všeč. V fazi projektiranja je mogoče oz. cenejše spreminjati obliko objektov in izbrane materiale, želje,... 3D vizualizacija nam predstavi tudi sam potek spreminjanja hiše in okolice med samim delom.

Kvaliteten izris zmanjša možnost napačne interpretacije vaših idej pri izvajalcu.

Potrebujete načrtovanje vaše vrtega ali le nasvet?

Obrnite se na nas in pomagali vam bomo.

 

 • VILINSKI VRT, inženiring krajinske arhitekture d.o.o.
  Prečna pot 15, Prelog, SI-1230 Domžale
 • 041 373 399
 • info@vilinskivrt.si
  www.vilinskivrt.si
 • Matična številka: 2014742000
  Davčna številka: SI12713775
  Transakcijski račun: SI56 0230 0025 6531 162 (NLB d.d.)
 • Delovni čas: pon. - pet. (8.00 - 16.00)
  ali po predhodnem dogovoru

Pokličite nas

041 373 399

Načrtovanje · 3D izris · vodenje projektov · svetovanje · izvedba

KONTAKT / POVPRAŠEVANJE